torstai 26. toukokuuta 2016

Korttiaskarteluja

Korttien kanssa ollaankin sitten oikeasti ajoissa liikkeellä! Haluan saada mahdollisimman paljon jo nyt valmiiksi, sillä jos hyvin käy niin ensi syksynä myös opiskelen kokopäivätyöni lisäksi - Siinä ei sitten pahemmin enää jää askarteluille aikaa.

 Pähkäilin sopivan korttipohjan kanssa pitkään, varmaan kaksi viikkoa askartelukaupoissa ja nettikaupoissa juosten. Etsinnässä oli keskeltä aukeavia, taskullisia ja ties millaisia erikoisempia vaihtoehtoja. Lopulta kyllästyin "sen oikean" etsimiseen ja nappasin mukaani ihan tavalliset korttipohjat. Vaikka aiemmin uhkailin hylkääväni pitsit ja juutit koristelussa, niin kutsuihin niitä oli kuitenkin pakko laittaa.



Tästä kasasta on nyt valmistunut jo 8 kappaletta valmiita kortteja, lopputuloksena simppeli mutta kuitenkin aika kivannäköinen malli. Sisäpuoli jätetään vielä koskemattomaksi siihen asti, kunnes kaikki info on lyöty lukkoon. Esimerkiksi kirkkoa pääsemme varailemaan jo ensi viikolla, jännää!

Onneksi ei vielä ole ihan selvillä että paljonko näitä tarvitsee väsäillä, katsotaan se vieraslista sitten myöhemmin kuntoon :D

torstai 19. toukokuuta 2016

Laudasta kaitaliinaksi

Meille tulee pitopalvelun kautta valkoiset pöytäliinat ja tarkoituksena oli ommella vielä niiden seuraksi pellavakankaiset kaitaliinat. Jotenkin tuntui että toteutus jää silti pliisuksi ja kattauksen pohja kaipaa "sitä jotain".

Näin Pinterestissä tämän kuvan:


Ja Facebookissa tämän kuvan:



Ja se olikin sitten siinä.

Meille tulee kanssa "kaitaliinat" vanhasta laudasta!
Ainakin tällähetkellä olen aivan innoissani ajatuksesta,
miten noin pienellä asialla voikin saada niin paljon näyttävyyttä kattaukseen.


Miltä näyttää teidän mielestä?

lauantai 14. toukokuuta 2016

The Kengät

Taas yksi häähankinta pois päiväjärjestyksestä, sillä Zalandolla tuli vahingossa vastaan nämä Tamariksen morsiuskengät. 


Normaalisti vihaan korkkareilla kävelemistä, mutta näissä ei kyllä 8 sentin korko tuntunut missään! Hetken aikaa mietin haluanko tosiaan ostaa kengät jo nyt, mutta tiesin kiukuttelevani vuoden päästä jos näin mukavia kenkiä ei olisi enää mistään löytynyt. Ovat todella nätit jalassa ja hintaakin oli vain 49,90€, joten konkurssiin ei ainakaan vielä näiden takia menty. 


Jossainvaiheessa iltaa jalat tulevat varmaan silti väsymään, ja illan biletystä varten olisi kiva vaihtaa kengät johonkin tällaiseen:


Nuo ballerinanauhat voisi sopia aika söpösti hääpuvun kanssa yhteen :)

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Bingokynät kuntoon

Vierailla tulee olemaan pöydissään perinteiset hääbingolaput ja mahdollisesti muutakin viihdykettä johon tarvitaan kynää. Etsinnässä oli mahdollisimman huomaamattomat (=lyhyet) lyijykynät, mutta missään ei sellaisia tuntunut tulevan vastaan. Kuulemma Ikeasta monet ovat käyneet niitä hamstraamassa, mutta 70-80 lyijykynän tunkeminen laukkuun kuulosti ennemmin jo varastamiselta.

Niinpä lopulta ostin Tigerista kolme paketillista tavallisia lyijykyniä, jotka pääsivät kokemaan muodonmuutoksen.


1. Ensin kaikista kynistä kumit pois


2. Saksia ja voimaa apuna käyttäen katkaistiin kynät puoliksi


3. Teroitus, päiden tasoitus ja hionta. 
Hionnalla maali tarttuu paremmin ja samalla Tiger-tekstit saivat kyytiä.


4. Maalaus kaapista löytyneellä seinämaalilla


5. Valmista tuli! 

Jotenkin tähän tyyliin kynät tulevat olemaan sitten mukana kattauksessa, samassa paketissa servetin ja bingolapun kanssa.

Kaikkea hullua sitä kyllä häidensä eteen tekee, varsinkin tuossa kyniä hioessa alkoi naurattaa / itkettää että ihanko tosissaan nyt teen tätä. No tulipahan ainakin mieluisat kynät, jotka voi häiden jälkeen laittaa kiertoon seuraavalle kyniä etsivälle :D

maanantai 2. toukokuuta 2016

Väriteema kehittyy

Nonni. Juuttikankaat ja pitsit alkoivat (jo nyt!) kyllästyttää, kun tuntui että niitä vilisi jokaisen muunkin häissä. Jonkinverran varmasti myös meillä, mutta kokosin tähän ajatusta siitä mitä pääni sisällä liikkuu koristeluiden ja värien suhteen tällähetkellä.


Tajusin että juhlatilan seinät ja lattia ovat tummaa puuta, joten ehkä hieman valoisampi koristelu ei olisi yhtään pahitteeksi. Mielenkiinnolla odotan, kuinka monta kertaa ajatukset ehtii vielä tässä vuoden aikana muuttua ties mistä yksityiskohdista! Pinkkiä ja blingiä meille ei tule, mutta mistään muusta ei kyllä voi olla varma.