keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Vieraskirja

Nyt ollaan hääsuunnittelussa päästy jo pienempien yksityiskohtien äärelle. Törmäsin jossain blogissa vähän erilaiseen vieraskirjan toteutukseen, ja siitä asti olen käynyt ahkerasti läpi nettikauppoja etsien sitä meille sopivinta vaihtoehtoa.

Perinteinen vieraskirja on jotenkin vaan niin tylsä ajatus, se jäisi meillä kuitenkin vaan kaappiin pölyttymään ja viemään tilaa. Olisi kiva, että häistä ja vieraista jäisi jokin visuaalisesti kauniimpi muisto.


Etsystä löysin nämä omilla nimillä ja päivämäärillä kustomoitavat "vieraspuut". Löytyi canvastaulua ja printtiä, hintojen pyöriessä n. 20-40 euron paikkeilla. Noihin ilmapalloihin / lehtiin jokainen vieras voisi kirjoittaa nimensä - tilaa sen kummemmille onnitteluille ei näissä tosin jäisi. Mutta sopisivat kauniisti sisustukseen ja myös häiden teemaan.


Tässä vielä diy-versiot samasta aiheesta. Meillä pyörii kaapissa jo valmiiksi muutama turha kehys, joihin vasemmanpuoleinen idea olisi helppo toteuttaa. Samoin tuo puu sormenjäljillä on ihana ja jotenkin niin henkilökohtainen. Täytyisi vaan sitten varata vieraille puhdistusliinoja ja toivoa, ettei kukaan puhdistusliinoista huolimatta kammoksu ajatusta käsiensä sotkemisesta. 

Kuvat: Pinterest & Etsy

Tämä oli myös kiva idea jos haluaa vieraskirjan vähän erilaisella twistillä. Tästä oli myös sellainen versio, että vieraat antavat hääparille vinkkejä avioliittoon ja hääpari käy purkin laput läpi esimerkiksi kun 10. avioliittovuosi tulee täyteen. Näyttäisi kivalta vaikka hyllyn reunalla olohuoneessa, mutta toisaalta taas - vie tilaa ja kuinka paljon lappuihin tulisi sitten lopulta enää palattua (?) 

Tässä kirjoittaessani tykästyin yhä enemmän tuohon puuhun sormenjälkineen, täytyy varmaan seuraavaksi alkaa harjoittelemaan piirtämistä!


2 kommenttia:

  1. Ooo kiitos tästä postauksesta, olin ajatellut meille ihan perinteistä vieraskirjaa mutta taidetaankin kanssa leikkiä sormiväreillä :D Sulla on kiva blogi muutenkin, seuraan!

    VastaaPoista