torstai 26. toukokuuta 2016

Korttiaskarteluja

Korttien kanssa ollaankin sitten oikeasti ajoissa liikkeellä! Haluan saada mahdollisimman paljon jo nyt valmiiksi, sillä jos hyvin käy niin ensi syksynä myös opiskelen kokopäivätyöni lisäksi - Siinä ei sitten pahemmin enää jää askarteluille aikaa.

 Pähkäilin sopivan korttipohjan kanssa pitkään, varmaan kaksi viikkoa askartelukaupoissa ja nettikaupoissa juosten. Etsinnässä oli keskeltä aukeavia, taskullisia ja ties millaisia erikoisempia vaihtoehtoja. Lopulta kyllästyin "sen oikean" etsimiseen ja nappasin mukaani ihan tavalliset korttipohjat. Vaikka aiemmin uhkailin hylkääväni pitsit ja juutit koristelussa, niin kutsuihin niitä oli kuitenkin pakko laittaa.Tästä kasasta on nyt valmistunut jo 8 kappaletta valmiita kortteja, lopputuloksena simppeli mutta kuitenkin aika kivannäköinen malli. Sisäpuoli jätetään vielä koskemattomaksi siihen asti, kunnes kaikki info on lyöty lukkoon. Esimerkiksi kirkkoa pääsemme varailemaan jo ensi viikolla, jännää!

Onneksi ei vielä ole ihan selvillä että paljonko näitä tarvitsee väsäillä, katsotaan se vieraslista sitten myöhemmin kuntoon :D

3 kommenttia:

 1. Vau! Voisitko ehkä laittaa kortin mallista mahdollisesti kuvan? :) Vaikutat hyvin taiteelliselta ihmiseltä, toivottavasit opinnot ovat löytyneet myös alalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljastan lopputuloksen täällä kunhan kortit on lähetetty vieraille, eli ensi vuonna näihin aikoihin ;) Korttipohja ja kirjekuori näyttävät kuitenkin tältä: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41YdYGxDRjL._SX355_.jpg

   Taidealan juttuja olenkin opiskellut ja veri vetäisi sinne taas, mutta täytyy ensin käydä nämä "pakolliset" pois alta. Eli tradenomiksi siis!

   Poista
 2. Tunnistan paljon samaa :D Terv. kortit oli valmiina yli vuosi etukäteen...

  VastaaPoista