perjantai 1. heinäkuuta 2016

Täällä taas

Surullisista uutisista on pian kulunut kaksi viikkoa ja jaksamattomuuden rinnalle on hiipinyt kova tekemisen vimma. Häähössöttämisellä olen pikkuhiljaa saanut ajatuksia muualle ja halusinkin nyt jakaa kanssanne viimeisimmät puuhailuni.


Olen jo pitkään haaveillut Dymo-kirjoittimesta ja nyt hannoin vihdoin myös käydä ostamassa sen! 

Dymo-kirjoittimella naksuttelu on vähän liiankin helppoa ja hauskaa, meillä on kohta asunto täynnä kaikenmaailman tekstejä kun innostuin tämän kanssa. Lähinnä hankin tämän siis paikkakortteja varten, mutta tekstejä voisi käyttää häissä moniin muihinkin tarkoituksiin:Meille ei tule niitä perinteisiä "ohjelmakartioita" ollenkaan vaan sen sijaan ohjelma tulee lukemaan yhdellä isolla liitutaululla. Niinpä innostuin kokeilemaan myös tällaista ideaa:


Jospa ohjelma tai menu lukisi lisäksi myös vesipullon kyljessä?

En tiedä kuinka moni sitä enää tästä katsoisi, mutta voisi toimia aika hauskana yksityiskohtana kattauksessa.
Vai miltä näyttäisi teidän mielestä? 

10 kommenttia:

 1. Hei hyvältä näyttää tuo ohjelma noin pulloon laitettuna! Mielestäni kivempi kuin ne kaikilla olevat pahvikartiot, saatan varastaa idean ;))

  VastaaPoista
 2. Dymo on niin koukuttava. Sitä vain kulkee pitkin kämppää etsimässä lisää naksuteltavaa. Hyvä, ettei mieskin saanut tarraa otsaansa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, en tajunnutkaan että se itse tarrojen tekeminen voisi olla niin kivaa. Täällä mieskin sai tarran... :D

   Poista
 3. Tämä on kyllä hauska idea! Meille tulee kehyksiin ohjelmarunko, jonka tein itse. Kehykset tulee sitten vieraskirjapöydälle ja karkkibuffettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin sun blogista että näytti tosi kauniilta! Ja just toi että eihän ohjelman tarvitse ruokapöydissä olla, jokainen kuitenkin tulee pyörähtämään vieraskirjan ja karkkibuffetin luona niin voi siitä samalla katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu.

   Voi että, nyt himoitsen meille kanssa tuollaista kehystettyä ohjelmarunkoa :D

   Poista
 4. Pulloon naksuteltu ohjelmarunko näyttää tosi kivalta. :)
  Paikkakortteja koetin itsekin dymoilla, mutta omat aikaansaannokseni vaativat vielä tuotekehittelyä. :D

  VastaaPoista
 5. Mä olen kanssa miettinyt tuota dymokirjoitusa vesipullon kylkeen. Tyylikästä :) Lähteeköhän ne tekstit muuten miten hyvin sitten jälkeenpäin pois? Oletko kokeillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti lähtee, eikä jäänyt mitään jälkiä :) Tai no, ainakin vielä lähti hyvin kun tekemisestä on vain 2 viikkoa aikaa, en sitten tiedä miten käy jos nämä olisivat pidempään tarroitettuina. Kannattaa ehkä varmuudeksi jättää sinne aika viimeiseksi hommaksi :D

   Poista
  2. Hieno juttu! Sitten vaan dymoa hommaamaan ;D

   Poista