sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Mennään naimisiin -häämessuilua

Pohdiskeluni häätapahtumien välillä olikin lopulta aika helppo, sillä onnetar suosi ja voitin liput Wanhan Sataman messuille! Kyseessä on kuulemma Suomen suurin häätapahtuma, eli innolla lähdin katsomaan mitä täältä löytyy. En tiedä oliko Sami välttämättä yhtä innoissaan, mutta ainakin oli kiva viettää yhteistä vapaapäivää.




Miljöönä Wanha Satama oli aivan ihana ja heti ovella oli vastassa mukava nainen joka opasti meitä alkuun. Lippuihimme kuului ilmainen kuohuviini, eli napattiin sellaiset mukaamme ja lähdettiin kiertelemään pisteitä. 

Heti alkuun iskin silmäni kauniisiin sormuksiin - sormusvalikoima näillä messuilla olikin ihan todella kattava! Tarjouksiakin näytti olevan mukavasti, mutta koska sormus jo löytyy niin en halunnut kiusata itseäni sen enempää. Suuntasimme sen sijaan Juustokakkutehtaan pisteelle ja maistoimme ihan törkeän hyvää mango-passion juustokakkua. 





Hääpuvut ja palveluntarjoajat ohitimme aika pikaisesti, tuntui ehkä vähän hassulta kierrellä messuilla kun meillä alkaa kaikki pienimmätkin yksityiskohdatkin olla jo selvillä. Samin puku tosin on vielä hankkimatta
ja sen värimaailmaan saimme täältä hyvän idean.

Lisäksi kävimme kuuntelemassa valokuvaajan luentoa, josta saimme lähinnä mielenrauhan sille että
 ne pelkät potrettikuvat ja vihkimisen videokuvaus riittävät meille ihan hyvin. 




Parasta antia messuilla oli kuitenkin muotinäytös, näistä tulee aina niin hyvälle mielelle.
Naisten kampaukset oli juuri sitä tyyliä mitä toivoisin itsellekin ja Sami tykästyi tuohon keppiin jota oikeanpuoleinen mies kantoi mukanaan... Toivottavasti ihan vaan vitsillä, sillä lupasin olla puuttumatta miehen pukuvalintoihin :D




All in all, messuista jäi hyvä fiilis ja kannattaa mennä jos jotain vielä on etsinnässä.
Love me do-messuihin koitin kovasti vertailla ja mielestäni lopulta hyvin samantyyliset tapahtumat kyseessä. Täällä oli enemmän katseltavaa, mutta Love me do:ssa muotinäytös oli mielestäni parempi ja blogimiitti ihan huikea juttu.



Omalta osaltani häämessuilut taisivatkin nyt olla tässä, aikalailla kaikki inspiraatio on jo haalittu
 ja sitten pitäisi enää osata toteuttaa ne ideat... !

2 kommenttia:

  1. Sitä on liikkeellä, täällä mies päätti kanssa että haluaa hatun ja kepin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne kieltämättä ihan tyylikkäät! Tärkeintä että mies itse viihtyy lookissaan :)

      Poista