torstai 9. helmikuuta 2017

Askarteluja


Tässä hieman kuvamateriaalia askarteluista joita olen viime viikkoina vääntänyt.

Paheenani on vähän ollut se, että olen innolla aloittanut asioita ja jättänyt ne sitten kuitenkin kesken. 
Nyt kun häihin on enää alle 5 kuukautta aikaa, on sitä motivaatiotakin 
alkanut löytymään hieman eri tavalla: 

Kaikki Hääbingot sekä Viesti hääparille -laput valmiina. 


Hääkirppikseltä löytynyt matkalaukku sai kaverikseen "Kortit"-viirin.


Ikean pyykkikorit toimittavat roskakorien virkaa, tämän seuraksi on tulossa vielä toinen jossa lukee "Roskat".
(Koira pelkäsi tätä mutta halusi silti tunkea kuvaan)


Kukkamaljakoita tanssivintin koristeluun


Lisää liitutaulujuttuja: Suljettu-kyltti portaikkoon ja nimikylttejä karkeille.


Näiden lisäksi kutsut ovat postitusta vaille valmiita ja lautasliinojen taitteluakin on jo aloitettu. Askartelujen kanssa täällä aletaan siis jo olla ihan hyvällä mallilla, isoimpana hommana niistä puuttuu oikeastaan enää tienvarsikyltit.

... Sitten pitäisikin "enää" miettiä kaikkia niitä käytännön asioita!

19 kommenttia:

 1. Ootte kyllä tosi hyvällä mallilla! :) Melkeen kateeksi käy!
  Ja toi, puolitiehen ongelma ollut täälläkin. Mitään tulostejuttuja olla edes aloitettu.... Tai, on ne koneella valmiina. Jos vaikka joku päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli nämä kanssa pitkään ihan vaan koneella luonnoksissa, nyt vihdoin sain ne sieltä ulos ja nyt vaan toivotaan ettei näihin ehdi kyllästymään tai keksimään jotain muuta uutta ja hienoa tilalle :D

   Poista
 2. Apua! Oot ollut ihan älyttömän tehokas ja saanut paljon tehtyä. :D minulla vielä melkein kaikki vaan ajatuksen tasolla.. ehkä saan tästä nyt sitten virtaa alkaa tekemään asioita myös käytännössä!

  Mutta siis hienoilta näyttää kaikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hheh no siis joo, näiden lisäksi ei mitään muuta olekaan vielä tehtynä / suunniteltuna :D Mutta jospa se siitä, viimeistään sitten kun oikeasti on enää se pari kuukautta aikaa!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Meillä ei olla päästy edes puolitiehen, ollaan vasta ajatuksen tasolla :D Toivottavasti tässä lähitulevaisuudessa löytyisi aikaa ja intoa alkaa toteuttaa häähommia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihana kuulla etten ole ainoa jolla on vielä paljon asioita hoitamatta, näiden askartelujen kanssa nyt tuli joku tällainen buumi päälle. Lisää buumeja odotellessa :D

   Poista
 4. Kivoja juttuja teillä tulossa häihin! :)

  Ja voihan kooki...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ja joo hän on, aina kaikessa niin täysillä mukana :'D <3

   Poista
 5. Moikka! Näyttää kivalta! Millä ohjelmalla olet tehnyt printtijutut? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on tehty ihan vaan Wordilla :)

   Poista
 6. Aiotko myydä häiden jälkeen teidän koristeita? Meillä kans häät tervahovissa kesällä 2018 ja olisin halukas ehkä ostamaan teiltä jääviä koristeita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoituksena olisi joo myydä, yhden ostajan kanssa ollaankin jo viestitelty että tulisi heti häiden jälkeen Tervahoviin katsomaan mitä ottaa. Alustavasti näyttäisi siltä että n. puolet tavaroista menee sinne.

   Mutta voidaan sopia sun kanssa että tulisit heti hänen jälkeensä katsomaan mitä jää :) Tai sitten kun ollaan palauduttu häämatkalta, sekin käy.

   Poista
  2. Ainakin Bar-kyltistä ja matkalaukusta ja kukkamaljakoista vintille olisin ainakin tosi kiinnostunut! Toki meillä häät jo toukokuussa -18, että jos saadaan porukalla sovittua niin, että me käytettäis noita ensin ja sit myytäis taas vielä edullisemmin tälle seuraavalle niin jokainen tekisi säästöä ;)

   Poista
  3. Laittaisitko mulle tähän tai sähköpostilla sun sähköpostiosoitteen? Voisin välittää sen ostajalle joka saa päättää miten tehdään, noi kyseiset tavarat oli siinä listassa jotka hän haluaisi ostaa :) Tosin matkalaukusta en vielä ole ihan varma haluanko luopua siitä :D

   Poista
 7. Kiva :) Mun s-posti on emm-mmi@hotmail.com. Oon myös facen häät 2018 ryhmässä missä säkin näköjään olet että facessa voi ottaa myös yhteyttä :)

  -Emmi Rautakorpi

  VastaaPoista
 8. Hei! Voisitko kertoa teidän matkalaukun mitat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aapua, matkalaukku on tällähetkellä varastossa niin en pääse mittailemaan.. Mutta olisikohan jotain 40cm x 55cm x 10cm? Ainakin lähelle menee :)

   Poista
 9. Mitä lasipurkkeja olet käyttänyt maljakoissa?

  VastaaPoista