maanantai 3. heinäkuuta 2017

Hääviikko!
Siis ei vitsi mikä fiilis! Viime viikolla hetkittäin stressaili, mutta torstaina potrettikuvista saapuessamme oli niiin häätunnelmat että nyt on vaan malttamattomana odottanut tulevaa lauantaita. Koemeikki onnistui ihan nappiin ja kampauskin lopulta sen jälkeen, kunnes sain vihdoin päätettyä siinä 2 tuntia ennen kuvauksia että miten ne hiukset laitetaan.

Tosiaan päädyimme heti alusta alkaen siihen, että otetaan potrettikuvat jo ennen hääpäivää. Ei ollut mikään kiire kirkolle tai juhlapaikalle vaan saimme käyttää kuvauksiin kunnolla aikaa. Kuvailimmekin lopulta kolmessa eri lokaatiossa ja aikaa kuvauksiin meni yhteensä reilut kolme tuntia. Vieläkin menee kylmät väreet kun miettii meidän ensikohtaamista
ja Samin ilmettä, hih 

 Kuvausten jälkeen kävimme vielä mäkkärissä syömässä ja ihmisten tuijotus oli kyllä hauskaa.

 Onnittelujakin saimme ja porukka jäi varmaan miettimään että mitähän hulluja nuokin ovat,
kun sanottiin että tänään ei itseasiassa vielä ole meidän hääpäivä... :D
Eilen kävimme myös kirkkoharjoituksissa ja juttelemassa papin kanssa. Tapaamiseen ei lopulta mennyt kuin reilut puoli tuntia aikaa ja ihanan rennon papin saimmekin - Siinä sitä sitten keskusteltiin mm. hyvistä oluista kaiken muun ohella. Lopuksi pyörähdimme vielä juhlapaikalla katsastamassa viimeiset asiat kuntoon ja nyt kaikki alkaa tosiaankin olla valmiina.

Kesälomani alkaa vihdoin ylihuomenna ja sen jälkeen olisi vielä muutamia hääjuttuja hoidettavana:
 Pöytäkukkien metsästys marketeista, booliainesten hankkiminen, vuokrasomisteiden nouto, pakkaaminen häämatkalle ja kynsien laitto olisi tässä vielä listalla. Mutta ei oikeastaan mitään sen kummempaa, täytyy nyt vaan ottaa kaikki ilo irti näistä viimeisistäkin valmisteluista ja toivoa että sää suosisi meitä ensi viikonloppuna.


Hääkukat kasvamassa, ei ehkä ihan ehdi lauantaille...


Katsotaan kerkeänkö päivittämään tänne fiiliksiä vielä häiden alla,
jos en niin Instagramin puolelta nimimerkillä miasofias löytyy ainakin jonkinlaista tunnelmointia.

Let's do this!

2 kommenttia:

  1. Hääblogien lukeminen on jäänyt omien häiden jälkeen, mutta vitsit kun pääsi taas ihan viime kesän fiiliksiin kun selailin sun blogia! Teille tulee superkauniit häät, aivan ihania yksityiskohtia ja koristeita <3 Nauti hääviikosta ja tulevasta hääpäivästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon! <3 Nautitaan, kyllä alkaa jo pikkuhiljaa vähän jännittämäänkin mutta se varmaan kuuluu ihan asiaan tässä vaiheessa :)

      Poista