tiistai 26. syyskuuta 2017

Viimeistä viedään: Häävideo ja kiitokset


Törmäsin siihen tosiasiaan että nyt on kaikki meidän häihin liittyvä tullut kerrottua.
Yritin kovasti keksiä vielä jotain mistä kirjoittaa, mutta en vain saanut mitään järkevää mieleeni.

KIITOS siis kaikille lukijoille ja kanssabloggareille, häiden järjestäminen ei olisi ollut yhtään niin hauskaa ilman teitä!

Jään edelleen lukemaan muiden blogeja ja vastailemaan viesteihin, mutta postauksia en usko enää tekeväni. Blogi jää tänne elämään ja toivottavasti tulevat hääparit löytävät siitä jotain apua hääpäivän suunnitteluun.
Yksi asia on kuitenkin vielä jäänyt esittelemättä, nimittäin häävideomme. Alunperinhän ei ollut tarkoitus kuvata videota kuin kirkossa, mutta onneksi lopulta päätettiin ottaa koko bileet nauhalle. Pääsee niin eri tavalla tunnelmaan mukaan mitä pelkistä kuvista, suosittelen kyllä ihan kaikille mikäli budjetissa vain on sen verran rakoa! 

Videokuvaushan itseasiassa toimii hyvänä vaihtoehtona myös dokumentaarisen valokuvauksen tilalle. Meilläkin oli valokuvaaja ainoastaan ruokailun ajan, eli suurinosa blogissani esiintyneistä hääkuvista on napattu meidän videomateriaaleista. Jos nyt pitäisi ehdottomasti päättää valokuvauksen ja videokuvauksen väliltä niin kyllä se videokuvaukseen kallistuisi.
Potretit sitten tietenkin erikseen.

Nyt kuitenkin asiaan, videon on kuvannut Valtteri Auvinen & editoinut Sami Lehti.
Enkä voisi olla enää tyytyväisempi lopputulokseen, on mulla vaan taitava mies


   


5 kommenttia:

 1. Mikäli tämä todella on loppu, kiitos blogistasi! Oli ilo päästä ns blogivieraana mukaan teidän häihin. Vaikutatte tosi suloiselta ja toisillenne sopivalta parilta :) Paljon onnea loppuelämään yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiiitos ihanasta viestistä <3 Jään kanssa innolla seurailemaan teidän hääjärjestelyjä!

   Poista
 2. Ihana video <3 Sun blogia oli tosi kiva lukea, harmi että lopetat mutta ihan ymmärrettävää jos aiheita ei oikein enää ole. Omaa hääpäivää odotellessa, täältä on monet vinkit napattu :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että blogistani oli iloa <3 Tsemppiä loppurutistukseen, kohta se teidänkin päivä jo on :)

   Poista
 3. Tosi tunnelmallinen video! On onnistunut kyllä todella hyvin. Ai kauheeta, näinkö tämä 2017 häävuosi alkaa jo loppumaan! Vastahan nämä hääblogit perustettiin!? Alkaa olla jo haikea fiilis :(

  VastaaPoista