keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Innostusta vai stressiä?

Hössötän täällä hääjuttuja siihen malliin, että oltaisiin menossa jo tänävuonna naimisiin! Todella toivon, etteivät hääasiat pyörisi ihan näin tiiviisti mielessä koko 1,5 vuoden ajan. Tässä katsausta siihen, missä mennään nyt:

- Hääpaikka, bändi ja pitopalvelu varattu
- Kirkko valittu, muttei vielä varattu
- Valokuvaaja mahdollisesti tiedossa
- Hääpuku ostettu
- Hiuskoriste ostettu
- Sukkanauha ostettu
- Alustava varaus vuokrattavista hääkoristeista tehty
- Hääkoristeita ostettu (pompomit, karkkipusseja, pillejä)
- Kakunkoristeen tekoa aloitettu
- Sormusta käyty katselemassa
- Vieraslista suurinpiirtein tiedossa
- Biisilistan teko aloitettu
- Etsinnässä sopiva meikkaaja & kampaaja
- Kampausta ja meikkiä suunniteltu
- Kutsukorttien materiaalit etsinnässä

Sneak peek jo ostettuihin tavaroihin

Toisaalta hyvä olla ajoissa, kaikki isot asiat onkin hyvä olla jo nyt varattuna. Takaraivossa jyskyttää silti kokoajan pelko, että mielipiteet ehtivät muuttua ensi vuoden kesään mennessä. Jos mekko tai koristelut ei silloin enää miellytäkään?

Hyvänä esimerkkinä vaikkapa kampaajan & meikkaajan valinta. Sastamalasta vai Tampereelta? Tässä kohtaa pitäisi sitten jo tietää, vietänkö häitä edeltävän yön kotona vai hääpaikalla. Hääpaikalla olisi mahdollisuus yöpyä ja saunoa, kun Tampereella taas olisi varmasti paremmat valikoimat meikkien ja kampausten tekijöiden suhteen. Että siitä sitten valitsemaan!

Lopulta tärkeintähän hääpäivässä on se, että saadaan viettää kiva ilta parhaiden ihmisten kanssa. Koitan kovasti pitää tämän mielessä stressatessani, laitetaanko kattoon roikkumaan niitä valkoisia vai beigen värisiä koristeita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti