tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kaikille epäilijöille

Tälläkertaa poiketaan hieman syvällisempiin juttuihin, sillä olen viimeaikoina ihmetellyt yhtä asiaa. 
En tiedä onko tämä nyt sitten se oikea paikka avautua, mutta teen sen silti!

" Onneksi avioliitostakin on nykyään niin helppo erota ".

Sain nimittäin näinkin kannustavan kommentin, kun kerroin hääsuunnitelmistamme eräälle tutulle. 
Toinen epäilee olenko nyt raskaana kun naimisiin kiirehditään, tai ollaanko vuonna 2017 enää yhdessäkään. 
Entä jos mies onkin pakotettu koko juttuun mukaan.

Nykyään tuntuu olevan enemmän hyväksyttävää tehdä lapsia jonkun puolitutun kanssa, kuin mennä naimisiin tai ylipäätään sitoutua. Meille molemmille oli alusta asti selvää, että naimisiin mennään ja kaikki muu sitten joskus sen jälkeen. Sen vain tiesi, että tätä ihmistä haluaa katsella vielä vanhuksenakin. 

Tietysti koskaan ei voi tietää sitä mitä eteen tulee, mutta tarvitseeko aina pelätä sitä kaikkein pahinta? Uskaltaisin sanoa, että neljän vuoden seurustelun ja yhdessä asumisen jälkeen kummastakaan tuskin tulee enää mitään kovin mullistavaa paljastumaan.

 Mikseivät ihmiset voisi vain olla onnellisia toistensa puolesta?


2 kommenttia:

  1. Samaa minäkin olen ihmetellyt että monille tuntuu olevan ihan ok tehdä lapsia vaikka kenen kanssa, mutta naimisiin meneminen on niin outoa ja kummallista! En ymmärrä tätä logiikkaa ollenkaan :D Varsinkin sitten jos oikeasti tiet veisivät eri suuntiin niin erosta pystyy tekemään lopullisen, mutta siitä lapsesta ei pääse ikinä eroon ja on tavallaan "sitoutunut" siihen entiseen kumppaniin lopullisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, ajatusmaailma tuntuu menneen täysin päälaelleen. On jotenkin niin paljon "trendikkäämpää" saada lapsia kuin mennä naimisiin. Ja sitten jos naimisiin on menossa, niin pitäisi olla jokin painavakin syy tai vähintäänkin 10 vuotta yhteistä taivalta takana. Pelkkä rakkaus tai halu sitoutua virallisesti ei riitä..

      Poista