maanantai 2. toukokuuta 2016

Väriteema kehittyy

Nonni. Juuttikankaat ja pitsit alkoivat (jo nyt!) kyllästyttää, kun tuntui että niitä vilisi jokaisen muunkin häissä. Jonkinverran varmasti myös meillä, mutta kokosin tähän ajatusta siitä mitä pääni sisällä liikkuu koristeluiden ja värien suhteen tällähetkellä.


Tajusin että juhlatilan seinät ja lattia ovat tummaa puuta, joten ehkä hieman valoisampi koristelu ei olisi yhtään pahitteeksi. Mielenkiinnolla odotan, kuinka monta kertaa ajatukset ehtii vielä tässä vuoden aikana muuttua ties mistä yksityiskohdista! Pinkkiä ja blingiä meille ei tule, mutta mistään muusta ei kyllä voi olla varma.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! Monia samoja inspiskuvia mitä multa löytyy myös pinterestistä! :) Meille kanssa tulossa melko valoisa koristelu, alkuun oli ajatuksena juuttikankaiset kaitaliinat, mutta melko nopeasti ne hylkäsin juurikin Tervahovin melko tumman sävytyksen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, juuttikankaiset liinat oli jo lähdössä tilaukseen mutta onneksi asiaa jäi vielä miettimään. Voi vitsi, innolla kyllä odotan millaiseksi saatte Tervahovin loihdittua :)

      Poista