maanantai 5. syyskuuta 2016

Hääbändiä katsomassaViime viikonloppuna hääbändimme Gringo tuli esiintymään Tampereelle ja pitihän sitä nyt mennä katsomaan! 
Löydettiin baarista kiva nurkkapöytä ja jännityksellä (kuten kuvasta voi aistia) 
istuttiin odottamaan kuulostaisiko bändi yhtään niin hyvältä mitä nettisivut antoivat ymmärtää. 
Ja kuulostihan se, itseasiassa vielä paljon paljon paremmaltakin. Ylläolevan videon kuvailin pöydästämme ja laulajan ääni, se oli kyllä ihan mieletön  Olimme vaan yhtä hymyä kun biisi toisensa jälkeen vakuutti meidät ja sai tanssikansankin innostumaan.
Teimme samalla pientä levyraatia ja kirjoitimme ylös mitkä biiseistä haluaisimme myös häihimme.
Suosittelen lämpimästi kaikille teille joille bändi on tulossa - käykää kuuntelemassa sitä myös livenä ennen häitä jos vaan mahdollista! Silloin näkee samalla kuinka bändi ottaa yleisönsä, mitkä biisit toimivat jne.

Oli kyllä ihan mahtava keikka, nyt saa todellakin huokaista helpotuksesta että häiden biletyspuoli tulee ainakin olemaan kunnossa. Ei vaan oikeasti malttaisi enää millään odottaa, voisiko ne 10 kuukautta nyt vaan mennä nopeasti?

t. Erittäin häähumuinen pariskunta


5 kommenttia:

 1. Oi miten huippua, että olette päässeet kuulemaan hääbändiänne livenä!! Eikä muuten kuulostanut yhtään hullummalta, oivan valinnan olette tehneet. :)

  Mua (ja nykyään miestäkin!) polttelis edelleen trubaduuri meidän häihin, mutta katotaan tuleeko budjetti vastaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva yllätys että tulivat tännepäin keikalle :)

   Trubaduuria kanssa ajattelin, mielessä olikin jo muutama hyväksi havaittu eikä hinnatkaan ilmeisesti mitään ihan kamalia ole. Toivottavasti budjetista löytyy sen verran rakoa, on se kuitenkin niin eri fiilis kuunnella livemusiikkia vaikka ihan lyhytkin setti :)

   Poista
 2. Olettepa söpö pari <3 Ja hyvän bändin olette löytäneet, saako kysyä oliko kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä oli laatuunsa nähden ihan kohtuuhintainen, yli 1000€ mutta alle 2000€. En viitsi tarkkaa hintaa täällä sanoa mutta tarjouspyynnön lähettämällä selviää :)

   Poista
 3. Upea ääni laulajalla! Harmi että meillä ei budjetti riitä kuin spotify-bileisiin :/

  VastaaPoista