perjantai 2. syyskuuta 2016

Sormusfiilistelyä

Sormus ostettiin jo alkukesästä ja yhtenä "käyn vähän vaan sormusrasialla" -hetkenä 
päätin ottaa siitä pari kuvaa nyt tänne bloginkin puolelle. 

(Vakaasti uskon, etten ole ainoa joka käy hipelöimässä hääpukua ja sormusta yksin kotona ollessaan...)

Mutta asiaan siis, sormus on Sandbergin Kassiopeia M-547W. 
Sopivan siro, toisaalta näyttävä muttei kuitenkaan mikään liian hienosteleva. 
Nyt kun täydellinen sormus on löytynyt niin pitäisi vain lopettaa se muiden sormusten ihailu. Olisiko sittenkin kultainen ollut parempi? Tai sellainen vintagehenkinen sormus isolla kivellä, jonka kanssa en pystyisi tekemään arkena mitään? 

Ei, tämä se on.

En ikinä unohda sitä tunnetta, kun sain tämän ensimmäistä kertaa sormeeni ja mikä miehenkin reaktio oli. Molemmat oli vaan tosi fiiliksissä ja tajusi mitä tässä ollaan oikeasti tekemässä. Tämän sormuksen takia syötiin viikon verran nuudeleita, kun reissusta saapuessa pankkitilit oli tyhjillään ja sormus oli siltikin ihan pakko saada.

Sormukseen sisältyy jo nyt kivoja muistoja ja on hauska ajatella miten monta vuosikymmentä sen kanssa tulee olemaan vielä edessä. Niin pieni juttu, mutta kuitenkin niiin iso merkitys!

11 kommenttia:

 1. Tosi kaunis sormus, jotain samanlaista olen itsekkin haaveillut :)

  VastaaPoista
 2. Ai että miten sievä sormus! Ja sulla on muuten todella kauniis käsi, täytyy ihan sanoa. Ymmärrän kyllä täysin tuon fiiliksen, että pitää mennä vähän ihastelemaan ja hypistelemään säilössä olevaa sormusta - itsekin tein kihlalleni samaa kun se vielä odotti rasiassaan. Sama on varmasti edessä sitten vihkisormuksenkin kanssa, kunhan se hommataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, itseasiassa mietin hetken aikaa että haluanko laittaa tuon kuvan tänne kun käsi näyttää mielestäni ihan räpylältä.. Itsekriittisyys huipussaan :D Kiva kuulla myös etten ole ainoa sormushiplaaja, en tiedä mikä sinne rasialle aina oikein vetää vaikka kuinka sanoo itselleen että antaa sen nyt vaan odottaa siellä.

   Poista
 3. Kaunis sormus! Jos en olisi teettänyt omaa sormustani, olisin ostanut jotakuinkin sun sormuksen tyylisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse kanssa kovasti mietin teettämistä mutta en keksinyt millainen sen olisi pitänyt olla ja onneksi tämä sitten veikin sydämen. Olen sellainen jahkailija että sormuksen tekijä olisi varmasti hermostunut :D

   Poista
 4. Ihana sormuspari! :) Minä mietin ensin, että pihistän sormuksistani, mutta sitten päätin, että ne ovat sormessani (toivottavasti) loppuelämän ja haluan panostaa niihin. Ei ole tarvinnut katua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman ajatuskulun kävin, harmittaisi katsella seuraavat vuosikymmenet sellaista sormusta joka ei ole kuitenkaan ihan mieleinen. Kerran se hinta vain kirpaisee! (Ja joka vuosihuoltojen yhteydessä... :D)

   Poista
 5. Kaunis sormus ja sopii kihlasormuksen kanssa nätisti yhteen! :)

  VastaaPoista